THAI YOGA MASSASJE

 

Thai Yoga Massasje tilbys av Ann Iren etter avtale fredager på dagtid (begrenset antall plasser i 2018 pga studier) 

 

Priser på thai yoga massasje inkl mva:

60 min: kr 750,- 

90 minutt: kr 950,- 

For bestilling, ta kontakt med Ann Iren på tlf 95757275, eller klikk her: 

 

Thai yoga massasje en gammel behandlingsmetode og har har vært anvendt i over 2500 år. Massasjen kalles også for tradisjonell thai massasje, yoga massasje, thai bodywork, passiv yoga eller "latmannsyoga"

 

Thai yoga massasje kombinerer teknikker fra akupressur og yoga. Det sies at å få thai yogamassasje er som å gjøre yoga-øvelser uten anstrengelser og samtidig mottar akupressur behandling. Thai massasje er en dyp  massasje utføres på en matte eller madrass på gulvet med klær på.

Thai massasje har et bredt spekter av teknikker. Den kan inneholde dyp muskel- og triggerpunktsmassasje til en mykere og mer behagelig massasje. Massasjen består av forskjellige grep som tøyninger, vridninger, strykninger, trykk/press, og hensikten med grepene er å frigjøre spenninger. Muskler, ledd og bindevev stimuleres, noe som ofte fører til en større smidighet i bevegelsene. Musklene blir myke og mer elastiske, blod- og lymfesirkulasjon øker og musklenes næringsopptak forbedres. Er man plaget med øm og stiv muskulatur kan thai yoga massasje være en fin behandling til å forebygge slike plager.

Det er forskjellige sekvenser for hver del av kroppen, i kombinasjon med de yogalignende tøyningene kan behandlingen gi en rekke positive effekter. Massasjen stimulerer nervesystemet, den parasympatiske delen, og en opplever ofte en rolig og avslappet følelse i etterkant. Når det parasympatiske nervesystemet er aktivert gir det kroppen rom for å lege seg selv. Thai yoga massasje kan lindre smerte og løser opp spenninger.

Thai massasje passer for mennesker i alle aldre, og er spesielt velegnet for stressrelaterte plager.

  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS