Rom for endring i 2019


Det har snart gått 3 år siden vi pussa opp lokalene i Tollbugata for å skape et rom for ro, bevegelse og fellesskap. Vi ønsket å hjelpe folk til å skape rom i seg for å lettere ta i mot det livet bringer av oppturer og nedturer. Vi ville dele yoga, mindfulness, massasje mm for å redusere negativ innvirkning av stress på kroppen. Det vil vi fortsatt. Men vi ser at livet skjer, og vi selv også må skape rom for endring.

Siden vi startet opp har Renate fått et barn til og Ann Iren har flytta ut av Ålesund og er nå engasjert i bygdeutvikling i Barstadvik. Vi har ikke lenger kapasitet å forsvare en leieavtale på nye 3 år. Vi har derfor valgt å avslutte leieavtalen i Tollbugata 8, og flytter aktivitetene våre til andre lokaler.

Fra 1. januar 2019 vil eventuelle yogakurs bli holdt i lokaler som vi får leie av Ålesund Psykomotoriske Fysioterapisenter i Notenesgata. Renate blir å fortsette med massasje, coaching og mammamageoppfølging i Tollbugata 8, 2. etasje, men i lokalene til Ålesundsklinikken. Ann Iren vil også holde yogatimer i Barstadvik. All informasjon vil du finne på våre nettsider som før.

Det blir ingen yogakurs våren 2019, da vi har ønske og behov for å prioritere familie og prosjekt lokalt der vi bor for en periode. Når vi har nye kurs å annonsere legger vi de ut på nettsidene og Facebook som før

Klem fra Renate og Ann Iren

#Endring #Yoga #Massasje

Utvalgt innlegg
Siste innlegg