Rom for endring i 2019

November 19, 2018

Det har snart gått 3 år siden vi pussa opp lokalene i Tollbugata for å skape et rom for ro, bevegelse og fellesskap. Vi ønsket å hjelpe folk til å skape rom i seg for å lettere ta i mot det livet bringer av oppturer og nedturer. Vi ville dele yoga, mindfulness, massasje mm for å redusere negativ innvirkning av stress på kroppen. Det vil vi fortsatt. Men vi ser at livet skjer, og vi selv også må skape rom for endring.

 

Siden vi startet opp har Renate fått et barn til og Ann Iren har flytta ut av Ålesund og er nå engasjert i bygdeutvikling i Barstadvik. Vi har ikke lenger kapasitet å forsvare en leieavtale på nye 3 år. Vi har derfor valgt å avslutte leieavtalen i Tollbugata 8, og flytter aktivitetene våre til andre lokaler. 

 

Fra 1. januar 2019 vil eventuelle yogakurs bli holdt i lokaler som vi får leie av  Ålesund Psykomotoriske Fysioterapisenter i Notenesgata.  Renate blir å fortsette med massasje, coaching og mammamageoppfølging i Tollbugata 8, 2. etasje, men i lokalene til Ålesundsklinikken. Ann Iren vil også holde  yogatimer i Barstadvik. All informasjon vil du finne på våre nettsider som før.

 

Det blir ingen yogakurs våren 2019, da vi har ønske og behov for å prioritere familie og prosjekt lokalt der vi bor for en periode. Når vi har nye kurs å annonsere legger vi de ut på nettsidene og Facebook som før

 

Klem fra Renate og Ann Iren

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Rom for endring i 2019

November 19, 2018

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 19, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS