Koble om fra arbeidsveke til helg med FredagsPeace 19. oktober


Ein fredag i månaden held Ann Iren timen FredagsPeace på Room4. Neste time er fredag 19. okt kl 1615-1730.

Dette er ein time der vi flyttar merksemda vår vekk frå arbeidsoppgåver, og ansvar som tyngar, over på pust og nærvær i eigen kropp. Målet er at du skal kunne gå heim og nyte helga med senka skuldre og ro i kroppen.

Om deltek på yoga- eller pilateskurs på Room4, eller andre kurs i regi av Aroga Yoga, kan du ta igjen tapte kurstimar på FredagsPeace. Har du ikkje timar å ta igjen kjøper du deltaking ved å bekrefte betalingsforespørsel på kr 200 på Vipps som du får etter å ha meldt deg på. Har du ikkje Vipps får du ein giro tilsendt.

Påmeldingsfrist 24 timar i forkant på SMS til Ann Iren på tlf 95757275. Minimum 5 påmeldte for gjennomføring.

Velkomen.

#FredagsPeace #Yoga

Utvalgt innlegg
Siste innlegg