Blodsukkerskolen - Høstens eneste kurs om ditt blodsukker!

Er du på jakt etter å komme i bedre form, eller få mer energi i hverdagen? For å lykkes med det, må det til en justering. Det de fleste mennesker ikke er klar over, er at et ugunstig eller svingende blodsukker kan ha stor innvirkning på energinivået i hverdagen. I løpet av en dag er det normalt at blodsukkeret svinger, både for personer med og uten diabetes. Hvordan kan blodsukkerskolen hjelpe akkurat deg til å få mer overskudd og energi i hverdagen?

Dette kurset, ledet av Primal-Helsecoach Patrik Hakanen, kombinerer informasjon, undervisning, diskusjon og øvelser for å danne et grunnlag for deg til å ta kontroll over blodsukkeret ditt - som igjen vil påvirke ditt energinivå i hverdagen.

Oppstart 6. september. Early-bird pris ved påmelding innen 29. august. !

Les mer og meld deg på via Patrik Hakanens nettsider www.primalhelsecoach.no


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS