Helse og Velvære på Room4 i høst


Velkommen til en ny sesong hos Room4! En sesong med kunnskap og veiledning til å avspenne, styrke og kjenne energi og velbehag i kropp og sinn.

Overgangen fra sommerferie til hverdag kan vere tøff. Men det er også en anledning til å etablere gode rutiner. På Room4 har vi flere kurs som kan bistå. Renate og Ann Iren tilbyr fra starten av september ulike yogakurs som kan gi deg energi, men også ro til å lande og bli bevisst dine prioriteringer, eller et behov for å foreta noen. Renate har også kurs for vordende og nybakte mødre. Hanne tilbyr styrkende PilatesPluss, og Patrik starter opp Blodsukkerskolen - et 4 ukers helsekurs som gir veiledning relatert til kosthold, mosjon, stress og restitusjon.

Finn et kurs som passer for deg under kommende kurs på våre nettsider

#Yoga #Blodsukkerskolen #Pilates #Høstsesong

Utvalgt innlegg
Siste innlegg