Nytt kurs i Virya Aware fra 7. mai


Virya Aware skal vere oppbyggande, styrkande og gøy som andre Viryatimer, men foregår roligare og er meir skånsom for deg som har utfordringer med å legge vekt i hendene. Vi har ekstra fokus på pust og nærvær i kroppen.

Oppstart blir mandag 7. mai kl 1630, og vi holder på frem til 11. juni. I uke 21 er mandag en helligdag, så den uken praktiserer vi tirsdag til samme tid. Pris kr 990,- Under kommende kurs finner du ytterligere info

Kurset har plass til 13 deltaker, men det bør vere minimum 6 påmeldte for oppstart. Send melding til Ann Iren på 95757275 om du vil bli med, eller send e-post ved å klikke på linken i kursbeskrivelsen. Påmeldingsfrist er 4. mai.

#ViryaAware #Vår

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS