Nytt kurs i Virya Aware fra 7. mai

April 23, 2018

Virya Aware skal vere oppbyggande, styrkande og gøy som andre Viryatimer, men foregår roligare og er meir skånsom for deg som har utfordringer med å legge vekt i hendene. Vi har ekstra fokus på pust og nærvær i kroppen.

 

Oppstart blir mandag 7. mai kl 1630, og vi holder på frem til 11. juni. I uke 21 er mandag en helligdag, så den uken praktiserer vi tirsdag til samme tid. Pris kr 990,- Under kommende kurs finner du ytterligere info

 

Kurset har plass til 13 deltaker, men det bør vere minimum 6 påmeldte for oppstart. Send melding til Ann Iren på 95757275 om du vil bli med, eller send e-post ved å klikke på linken i kursbeskrivelsen. Påmeldingsfrist er 4. mai.

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Rom for endring i 2019

November 19, 2018

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 19, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS