Vi ønsker Hanne Sandanger velkommen til Room4


Det gleder oss at Hanne Sandanger fra og med april vil tilby Rosenbehandling på tirsdager.

Hanne har sin utdannelse og arbeidserfaring innen økonomi og regnskap.Interessen for mennesker gjorde at hun kom i kontakt med Rosenmetoden, en kroppsbehandling som kan føre til dyp avspenning og bevisstgjøring. For Hanne var det som å komme hjem, og i 2009 startet hun på den lange utdanningen. Sommeren 2014 var hun ferdig sertifisert Rosenterapeut.

Hanne er opptatt av at hver enkelt av oss føler seg verdsatt, at vi får respekt for den vi er og det vi gjør. I dag jobber hun med mennesker på det fysiske plan gjennom Rosenmetoden, samtidig som hun får brukt sine analytiske og logiske evner innen økonomi og regnskap. Hanne bruker å si at på benken hos henne kan du bare være, ikke prestere eller bevise noe, hodet kan få ro og følelser komme til uttrykk.

Du kan lese mer om Rosenmetoden her, og kontakte Hanne for time på tlf 913 93 805.

#Rosenmetoden #HanneSandanger #Behandling

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS