Babymassasje - 4 ukers kurs for foreldre og baby


En av de viktigste opplevelsene for god utvikling for babyen er berøring. Regelmessig babymassasje, gir barnet sensoriske stimuli, "bonding" mellom foreldre og baby og kan bidra til en sunnere utvikling.

Fra onsdag 24. januar tilbyr Fysioterapeut og IAIM Certified Instructor of Infant Massage Munir Halti kurs i Babymassasje på Room4. Over 4 samlinger får du lære om de positive virkningene av massasje, og hvordan man tilpasser massasjen ettersom babyen vokser. Du vil også lære massasjestrøk for å lindre magesmerter. For mer informasjon se Kommende Kurs på våre nettsider eller klikk her.

#Babymassasje

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS