MediYoga kurs starter tirsdag 17. oktober kl 1945. Timen er også åpen for Drop-in


Vi lever i et prestasjonsamfunn og man ser at en økende del av befolkningen har stressrelaterte plager og sykdommer. De fleste som prøver MediYoga opplever at de føler seg roligere, får mer energi og bedre søvn. Lider du av stressrelaterte plager kan fokus på pust, rolig yogaøvelser, meditasjon og hvile bidra til en bedret fysisk og psykisk helsetilstand.

Fra 17 oktober starter Gro Ness opp et nytt kurs i MediYoga. De fysiske øvelsene i dette kurset er rolige, enkle og effektive. Øvelsene vil kunne tilpasses slik at de kan utføres på matte eller sittende på stol, alt etter ditt behov. Da kurset ikke er fullt er det mulig å også komme på drop-in. Pris kr 200. Påmelding ved å sende Gro SMS på tlf 982 63 203

Timen varer fra kl 1945-2115, og krever ingen forkunnskaper. For mer informasjon se her

#Mediyoga #GroNess

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS