Høstprogrammet er klart - Finn et kurs som passer for deg!


Høsten 2017 blir en spennende sesong på Room4!

Fellesskapet har utvidet med tre nye lærere, så til sammen 8 lærere kan i høst tilby over 20 kurs innen yoga, pilates og massasje. De fleste ligger klare for påmelding allerede nå. I tillegg vil gjesteinstruktører holde Fødselsforberedende kurs, kurs i Mindfulness for bærekraftig selvledelse og Terapeutisk lydbad. Du kan også lære å dele yoga med dine eller andres barn på helgekurset Mediyoga Kidz.

Room4 ønsker å ha et variert tilbud, slik at alle kan finne noe som passer for seg, enten man "stiv som en stokk", hypermobil, er på jakt etter smertelindring for ryggen, stresse ned eller få litt mer energi. Det er derfor gledelig å kunne tilby ein så stor bredde som i år.

Høstens program finn du her.

Håper du finner noe som passer for deg.

Velkommen til Room4!

#Høst #Kursoppstart

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS