Fødselsforberedende kurs lørdag 17. juni


Har du tenkt på at det å bære frem, føde og oppfostre et barn er det største vi kan prestere i livet? Et under men likevel noe majoriteten av kvinner opplever i løpet av livet. Hva er det som gjør at vi ikke vanligvis forbereder oss skikkelig til dette? Når maratonløpere trener i lang tid i forveien? Lørdag 17. juni inviterer Eva Hjelden inviterer til en dag på Room4 der vi dypdykker inn i temaet fødsel. Vi utforsker hvordan kvinnekroppen fungerer og hvordan vi kan bruke den kunnskapen til å skape en drømmefødsel!

Praktisk vil vi gå igjennom flere gode fødestillinger som benytter tyngdekraft og som gir best mulig mobilitet og plass i bekkenet til babyen. Dere vil lære om både svangerskaps- og fødselsmassasje med blant annet beroligende, smertelindrende og ri-stimulerende punkter som partner kan trykke på. Det er mange muligheter for helt naturlig smertelindring. Rolig pust, åpnende bevegelser og lyd er også kraftfullt for å gjøre dette til en god opplevelse. For mer informasjon og påmelding se her.

Varmt velkommen til en inspirerende dag med dere, babyen og fødselen i fokus!

#EvaHjelden

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS