Lyst å prøve klangmassasje?


I forkant av lydbadene på Room4 lørdag 13. mai er det anledning til å bestille privattimer i klangmassasje av Sylwia Pozlotka og Gunn Nordheim Morstøl.

I en klangmassasje brukes spesielle terapi-lydboller, fremstilt av 11 metaller i Nepal, som er målt til å ha tilsvarende svingningsmønstre som de elektromagnetiske Alfa-bølger hjernen lager under meditasjon og rolig bevissthet.

Den dyptgående avslappende virkningen øker beredskapet for å gi slipp. Dermed er en lydmassasje til stor hjelp når stressrelaterte lidelser behandles.

En lydmassasje varer i 1- 1,5 time og koster rundt 500 kr. Man ligger komfortabelt på et mykt underlag på gulvet, lytter og kjenner etter hva som skjer i kroppen. Forskjellige lydboller plasseres på og/eller nær kroppen etter samtale med klienten. Sylwia og Gunn bruker også andre instrumenter som gonger, bjeller og trommer.

Klang, lyd og musikk virker positivt på hjernen bla. ved at det dannes nye neuronale forbindelser. Klang snakker direkte til emosjonene via det limbiske system. (Det limbiske system= det området i hjernen som styrer emosjonell adferd og motivasjon). Derfor er lyd og musikk ideelt å bruke som nonverbalt kommunikasjonsmiddel. Metoden brukes bla. som pedagogisk verktøy på barneinstitusjoner, hørselshemmede, fysisk og psykisk syke, på velværesentere og tradisjonelle kurbad.

Om du synes dette høres interessant ut, ta kontakt med Sylwia på tlf 46580715.

#Klangmassasje #Behandling

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS