Mindfulness - kurs i bærekraftig selvledelse med Stine Marcinkowski 29-30 sept


29-30 september kommer coach, yogalærer, forfatter og koreograf Stine Marcinkowski fra Gøteborg til Room4 i Ålesund for å holde et to-dagers kurs i bærekraftig selvledelse. Det kan være lurt å sikre seg plass allerede før sommerferien, om dette er noe for deg.

Kurset tar utgangspunkt i handboken Mindful Leadership for the Modern Worker skrive av Stine selv. På kurset vil du kunne fordype deg i hvordan du ved kroppsbevissthet og tilstedeværelse kan forbedre din konsentrasjon, få større selvinnsikt, bli mer kreativ og fokusert. Verktøyene Stine presenterer vil skape rom for tilstedeværelse i hverdagen, slik du kan fordype deg i ditt arbeid og dine relasjoner, og derigjennom styrke ditt personlige lederskap i en utfordrende hektisk hverdag.

Klikk her for mer info om kurset og link til påmelding

#StineMarcinkowski #Mindfulness #Selvledelse

Utvalgt innlegg
Siste innlegg