Mindfulness - kurs i bærekraftig selvledelse med Stine Marcinkowski 29-30 sept

September 26, 2017

29-30 september kommer coach, yogalærer, forfatter og koreograf Stine Marcinkowski fra Gøteborg til Room4 i Ålesund for å holde et to-dagers kurs i bærekraftig selvledelse. Det kan være lurt å sikre seg plass allerede før sommerferien, om dette er noe for deg.

 

Kurset tar utgangspunkt i handboken Mindful Leadership for the Modern Worker skrive av Stine selv. På kurset vil du kunne fordype deg i hvordan du ved kroppsbevissthet og tilstedeværelse kan forbedre din konsentrasjon, få større selvinnsikt, bli mer kreativ og fokusert. Verktøyene Stine presenterer vil skape rom for tilstedeværelse i hverdagen, slik du kan fordype deg i ditt arbeid og dine relasjoner, og derigjennom styrke ditt personlige lederskap i en utfordrende hektisk hverdag.

 

Klikk her for mer info om kurset og link til påmelding 

Please reload

Utvalgt innlegg

Rom for endring i 2019

November 19, 2018

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 19, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS