Start badesesongen med et lydbad på Room4


Lørdag 13. mai kan du finne ro og avspenning ved hjelp av lydvibrasjoner. Da kommer nemlig Sylwia Pozlotka og Gunn Nordheim Morstøl til Room4. Sylwia er sertifisert lydmassør av Peter Hess metoden, gongmaster, lydterapeut og sosial pedagog. Gunn er billedkunstner, pasjonert samler av antikke syngeboller, sertifisert Vibrational Sound therapy-practitionar fra USA, med gongkurser fra Norge, og Tibetan singing bowls sound healing training i India Vi gleder oss til en unik opplevelse av lyd!

På dette lydbadet, også kallet gongbad, vil vi ligge i en behagelig stilling, mens vi blir svøpt i klangen fra gonger og syngeboller. Mange opplever dyp avspenning i møte med lydvibrasjonene.

Sylwia og Gunn skal avholde to lydbad denne kvelden. Det er plass til ca 10 personer på hvert lydbad så sikre deg plass kjapt om du synes dette høres spennende ut. Det vil også vere mulig å bestille privat lydmassasje med Gunn eller Sylwia på dagen i forkant av gruppetimene.

Klikk her for mer info og påmelding.

#lydbad #gongbad

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS