Tid til ro og nærhet med barnet, styrke og tilstedeværelse for mor - Yogakurs for gravide fra tirsda


En graviditet medfølges ofte av uvante følelser og ukomfortable bieffekter, og en følelse av å ikke helt høre hjemme i egen kropp. Å praktisere yoga sammen med andre gravide kan være en positiv opplevelse. Man er flere i samme situasjon, og alle øvelsene tilpasses den enkelte slik man får mestringsfølelse. Man lærer å sette pris på kroppen sin slik den er, og forberede seg til fødselen. Yoga gir en mulighet til å stoppe opp og ta det med ro i en hektisk hverdag.

Yoga for gravide kan styrke og bedre helsen, lindre smerter og andre plager, lærer deg å puste så du kan holde stressnivået nede, bedrer kontakten med egen kropp og barnet i magen, og lærer deg verktøy for bevisst avslapning.

Renate starter opp nytt kurs i gravidyoga hos Room4 tirsdag 7. mars kl 1730. Klikk her for mer info

#Gravidyoga #Kurs

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS