Velkommen til prøvetimer søndag 6.november


Room4 inviterer til prøvetimer i yoga søndag 6. november:

16:00 - 17:15 Mediyoga - intro - Gro 17:30 - 18:30 Yinyoga, engelsk - Dorothee 18:45 - 20:00 Kundaliniyoga - Hildegunn 20:15 - 21:00 Yoga for rygg og nakke - Renate Dette er yogatimer der alle kan delta, øvelsene kan tilpasses hvis du har spesielle behov. "Første mann til mølla prinsippet" som gjelder, det vil si personlig oppmøte i forkant av timen, de som kommer først får plass. Om noen ønsker mer forutsigbarhet legger vi ut listene i gangen på Room4, så det er mulig å signere seg opp på hvilke time(r) en ønsker å gå på. Listene legges ut kl 15.45. Dørene åpnes fra kl 15.45. Videre ut over kvelden er det mulig å ta turen innom i forkant/ etterkant av timene, sitte i vår hyggelige kjøkkenavdeling og nyte en kopp te om du ønsker. Det er mulig å være med på en eller flere timer.

Varmt velkommen på Room4

#prøvetimer

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS