Akroyoga workshops med Pål Jakob og Linda i 11-12 november!


Akroyogalærerne Pål Jakob Walstad og Linda Sedolfsen kommer til Ålesund!

Akroyoga er en spennende og gøyal måte å praktisere yoga på. Formen er en blanding av yoga, akrobatikk og thai-massasje. Man jobber sammen for å mestre både statiske og dynamiske formasjoner og stillinger. For å gjøre dette benyttes ulike roller som base/fundament, flyver som er i luften og spotter som er en sikkerhets-person som passer på at alt går trygt for seg. Selv om akroyoga er en mer leken form for yoga, er det en super aktivitet for kjernemuskulatur, koordinasjon og kroppsbevissthet. I tillegg bygger det samhold og tillit mellom mennesker, og smidighet og mestringsfølelse på individnivå. Du trenger ikke å ha prøvd akroyoga før for å bli med.

Det kommer til å bli tre fantastiske workshops fredag 11- lørdag 12 november!

Klikk her for mer info

#acro #workshops #Gjeste

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS