NYHETER

Er du på jakt etter å komme i bedre form, eller få mer energi i hverdagen? For å lykkes med det, må det til en justering. Det de fleste mennesker ikke er klar over, er at et ugunstig eller svingende blodsukker kan ha stor innvirkning på energinivået i hverdagen. 

I løpet av en dag er det normalt at blodsukkeret svinger, både for personer med og uten diabetes. Hvordan kan blodsukkerskolen hjelpe akkurat deg til å få mer overskudd og energi i hverdagen?

Dette kurset, ledet av Primal-Helsecoach Patrik Hakanen, kombinerer informasjon, undervisning, diskusjon og øvelser for å danne et grunnlag for deg til å ta kontroll over blodsukkeret ditt - som igjen vil påvirke ditt energinivå i hverdagen.

Oppstart 6. september. Early-bird pris ved påmelding innen 29. august. !

Les mer og meld deg på via Patrik Hakanens nettsider www.primalhelsecoach.no

Anette Barstad og Unik Helse holder sesongens første workshop på Room4, lørdag 1. september.

Dette blir en inspirerende lørdag med kreativitet i fokus! Hvorfor er dette viktig for vår helse, hva hemmer/fremmer, og hvordan kan kreative uttrykk fungere som stressredusering.

Vi ser nærmere på tema, i kombinasjon med en Yoga/Pust time. I tillegg har Anette med egne bilder til inspirasjon slik du kan få la pust & farger inspirere/bevege. Pris kr 390,-

Les mer om eventet ved å klikke her

Påmelding innen 18. aug til post@unikhelse.no

Velkommen til en ny sesong hos Room4! En sesong med kunnskap og veiledning til å avspenne, styrke og kjenne energi og velbehag i kropp og sinn.

Overgangen fra sommerferie til hverdag kan vere tøff. Men det er også en anledning til å etablere gode rutiner. På Room4 har vi flere kurs som kan bistå. Renate og Ann Iren tilbyr fra starten av september ulike yogakurs som kan gi deg energi, men også ro til å lande og bli bevisst dine prioriteringer, eller et behov for å foreta noen. Renate har også kurs for vordende og nybakte mødre. Hanne tilbyr styrkende PilatesPluss, og Patrik starter opp Blodsukkerskolen - et 4 ukers helsekurs som gir veiledning relatert til kosthold, mosjon, stress og restitusjon.

Finn et kurs som passer for deg under kommende kurs på våre nettsider

Please reload

Utvalgt innlegg

Rom for endring i 2019

19.11.2018

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 19, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS