NYHETER

Møt Hanne Lilleheim, en av tre nye medlemmer i fellesskapet Room4.

Etter flere år i USA har Hanne nå flyttet tilbake til Sunnmøre, og gjennom sitt firma Spire Pilates vil hun holde kurset Pilates Pluss - et kjernetrenings-program over 6 uker. Oppstarten er onsdag 6. sept kl 1945.

Som ung voksen studerte Hanne dans i London før hun flyttet til USA hvor hun utdannet seg til massasjeterapeut, personlig trenger og klassisk Pilatesinstruktør. For henne er Pilates det komplette "verktøyet" for å bygge opp, korrigere og ivareta en sterk balasert kropp. Du kan lese mer om Hanne her

Info om og link til påmelding til kurset Pilates Pluss finner du under Kommende kurs.

Om du slenger deg med før 1. aug får du rabattert pris.

Høsten 2017 blir en spennende sesong på Room4!

Fellesskapet har utvidet med tre nye lærere, så til sammen 8 lærere kan i høst tilby over 20 kurs innen yoga, pilates og massasje. De fleste ligger klare for påmelding allerede nå. I tillegg vil gjesteinstruktører holde Fødselsforberedende kurs, kurs i Mindfulness for bærekraftig selvledelse og Terapeutisk lydbad. Du kan også lære å dele yoga med dine eller andres barn på helgekurset Mediyoga Kidz.

Room4 ønsker å ha et variert tilbud, slik at alle kan finne noe som passer for seg, enten man "stiv som en stokk", hypermobil, er på jakt etter smertelindring for ryggen, stresse ned eller få litt mer energi. Det er derfor gledelig å kunne tilby ein så stor bredde som i år.

Høstens program finn du her.

Håper du finner noe som passer for deg.

Velkommen til Room4!

Vi har fått et nytt vakkert menneske inn i Room4 fellesskapet; Rebecka Larsdotter!

Rebecka er utdannet yogalærer i USA, og har praktisert sin yoga i 14 år. Ho underviser Vinyasa, Yin, Restorative yoga og meditasjon. I tillegg til å være yogainstruktør er Rebecka sangpedagog, sanger og skilærer.

 Du kan lese mer om Rebecka her

Du kan gjøre yoga med Rebecka allerede fra torsdag av. Rebecka vil holde vinyasabaserte yogatimer hver torsdag i juli kl 1900. Det er drop-in timer, med påmelding innen 24 timer i forveien av klassen. Timen avholdes om det er mer enn 5 påmeldte. Du behøver ikke ha praktisert yoga tidligere for å bli med. Ta med egen matte om du har. Hver time koster kr 180, som du betaler kontant ved oppmøte.

Meld deg på ved å sende e-post til

anna.rebecka(alfakrøll)gmail.com eller sms til +46 73 0267579 (NB: svensk nummer, så husk + eller 00 foran 46)

Please reload

Utvalgt innlegg

Rom for endring i 2019

19.11.2018

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 19, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS