NYHETER

Room4 ønsker Gro Ness velkommen inn i fellesskapet, og med henne får vi Mediyoga tilbake på timeplanen fra januar 2017.

Gro er yogainstruktør i Medisinsk yoga, og har blant annet fordypning innen Mediyogakidz, Devayoga rettet mot muskel og skjelettplager og Mediyoga mot stress og utbrenthet. Hun liker å utvikle seg og fordype seg i yogaen og dens effekter. Til sommeren er hun ferdig Terapeutisk Mediyogalærer og høst 2016 startet hun på en to årig terapeutisk yogautdannelse rettet mot psykiatri.

Gro vil undervise i Mediyoga for alle, tirsdager kl 20.00 og torsdager kl 12.00 fra uke 2 på Room4.

Lørdag 28. 01.2016.holder Gro MediYoga Kidz på Room4. Mediyogakidz en barneyoga utdanning for alle som ønsker å gjøre yoga med barn. Dette blir en dag med masse inspirasjon og tips for alle som jobber med barn i alderen 2-6, 7-12 og 13-17. Den passer godt for førskolelærere, lærere i barneskolen og SFO. 

Til helgen blir det hele 3 akroyoga workshops i Ålesund. Vi har fått tilbakemelding om at dette høres skummelt ut og at man sikkert ikke er sterk nok, lett nok, modig nok, smidig nok og alt det der andre som ikke stemmer.  

Så vi vil bare si: du akkurat nok, på alle mulige områder. Det er ingenting å frykte. Workshop'ene vil bli tilrettelagt for deltakerne som kommer, av snille omsorgsfulle lærere.  Alle skal få kjenne at de får en passe dose utfordring og en god dose mestringsfølelse. Og mest sannsynlig blir det også store doser latter. 

Noen er også bekymret for det økonomiske før jul. Vi vil iallfall ikke at penger skal være et hinder for at du skal få være med på moroa. Så vi annonserer herved følgende rabatter:

30% rabatt:

-for studenter  på enkeltståande workshop og hele helgen

-ved påmelding av 2 personer til hele helgen - kanskje kjennes det mindre skummelt om du tar med en god venn eller et familiemedlem?

50% rabatt

-ved påmelding av minimum 3 deltakere

Stikkord fo...

Room4 inviterer til prøvetimer  i yoga søndag 6. november:

16:00 - 17:15 Mediyoga - intro - Gro
17:30 - 18:30 Yinyoga, engelsk - Dorothee
18:45 - 20:00 Kundaliniyoga - Hildegunn
20:15 - 21:00 Yoga for rygg og nakke - Renate

Dette er yogatimer der alle kan delta, øvelsene kan tilpasses hvis du har spesielle behov. 

"Første mann til mølla prinsippet" som gjelder, det vil si personlig oppmøte i forkant av timen, de som kommer først får plass. Om noen ønsker mer forutsigbarhet legger vi ut listene i gangen på Room4, så det er mulig å signere seg opp på hvilke time(r) en ønsker å gå på. Listene legges ut kl 15.45. Dørene åpnes fra kl 15.45. Videre ut over kvelden er det mulig å ta turen innom i forkant/ etterkant av timene, sitte i vår hyggelige kjøkkenavdeling og nyte en kopp te om du ønsker. Det er mulig å være med på en eller flere timer.

Varmt velkommen på Room4

Please reload

Utvalgt innlegg

Rom for endring i 2019

19.11.2018

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 19, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS