NYHETER

Det har snart gått 3 år siden vi pussa opp lokalene i Tollbugata for å skape et rom for ro, bevegelse og fellesskap. Vi ønsket å hjelpe folk til å skape rom i seg for å lettere ta i mot det livet bringer av oppturer og nedturer. Vi ville dele yoga, mindfulness, massasje mm for å redusere negativ innvirkning av stress på kroppen. Det vil vi fortsatt. Men vi ser at livet skjer, og vi selv også må skape rom for endring.

Siden vi startet opp har Renate fått et barn til og Ann Iren har flytta ut av Ålesund og er nå engasjert i bygdeutvikling i Barstadvik. Vi har ikke lenger kapasitet å forsvare en leieavtale på nye 3 år. Vi har derfor valgt å avslutte leieavtalen i Tollbugata 8, og flytter aktivitetene våre til andre lokaler. 

Fra 1. januar 2019 vil eventuelle yogakurs bli holdt i lokaler som vi får leie av  Ålesund Psykomotoriske Fysioterapisenter i Notenesgata.  Renate blir å fortsette med massasje, coaching og mammamageoppfølging i Tollbugata 8, 2. etasje, men...

FredagsPeace er en månedlig event på Room4. Du kommer innom etter jobb for å legge av deg stress før du går hjem og tar helg med god ro i kroppen. 

Timen starter kl 1615 og varer 75 min. Går du på kurs på Room4 og har gått glipp av en time, kan du ta igjen den tapte timen på FredagsPeace. Ellers betaler du kr 200 med Vipps, eller får giro om du ikke har Vipps. 

Påmelding skjer på sms til Ann Iren innen torsdag 8. nov kl 1600. Tlf 95757275. Minimum 5 påmeldte for gjennomføring. Du trenger ikke å ha prøvd yoga før for å bli med. Dette er en rolig time med fokus på tilstedeværelse i pust og skånsom bevegelse.

Velkommen til ein deilig november ettermiddag på Room4!

Ein fredag i månaden held Ann Iren timen FredagsPeace på Room4. Neste time er fredag 19. okt kl 1615-1730.

Dette er ein time der vi flyttar merksemda vår vekk frå arbeidsoppgåver, og ansvar som tyngar, over på pust og nærvær i eigen kropp. Målet er at du skal kunne gå heim og nyte helga med senka skuldre og ro i kroppen.

Om deltek på yoga- eller pilateskurs på Room4, eller andre kurs i regi av Aroga Yoga, kan du ta igjen tapte kurstimar på FredagsPeace. Har du ikkje timar å ta igjen kjøper du deltaking ved å bekrefte betalingsforespørsel på kr 200 på Vipps som du får etter å ha meldt deg på. Har du ikkje Vipps får du ein giro tilsendt. 

Påmeldingsfrist 24 timar i forkant på SMS til Ann Iren på tlf 95757275. Minimum 5 påmeldte for gjennomføring. 

Velkomen.

Velkommen til yoga for store og små etter haustferien!

Nytt på planen etter haustferien er yoga for aldersgruppa 4-7 år fra og med 17. oktober kl 1700. Og Yoga Relax på tirsdags kveld kl 2000, ein time med fokus på god avspenning. 

Under følger samtlige kurs vi sett opp etter ferien:

Mandagstimer m/ Ann Iren over 10 veker fra 15 okt

Rolig yoga kl 1430

Virya Aware kl 1630

Virya Vinyasa kl 1815

Tirsdagstimer med Renate over 5 veker fra 16. okt

Yoga for rygg og mage  kl 1715

Yoga for gravide  kl 1845 

Onsdagstimer med Renate over 5 veker fra 17. okt

Barneyoga 4-7 år kl 1700

Mandagstimer m/ Renate over 5 veker  fra 22. okt

Mammayoga kl 11

Klikk på denne linken for å lese meir om kvart enkelt kurs

Hvil til deilige lydvibrasjoner i 75 minutt eller en hel natt, og/eller lær å spille gong selv!

Gongmester Gunn Morstøl besøker Room4 28-29 september sammen med Antonio Skurti. Sammen skal de holde to Gongbad fredag kveld 28. september. Natt til lørdag 29. september blir det Gong Puja, et gongbad på 7,5 timer, hvor du sover til lydvibrasjoner av gong og andre instrument. Lørdag ettermiddag Gong Workshop for deg som vil prøve å spille selv. Gunn kan også tilby 1-1 behandling basert på lydvibrasjoner og massasje 30. september. Om du ønsker å prøve dette ta kontakt med Gunn innen 22. september.

Kontaktinfo til Gunn og mer informasjon om helgen finner du under event på våre nettsider

Er du på jakt etter å komme i bedre form, eller få mer energi i hverdagen? For å lykkes med det, må det til en justering. Det de fleste mennesker ikke er klar over, er at et ugunstig eller svingende blodsukker kan ha stor innvirkning på energinivået i hverdagen. 

I løpet av en dag er det normalt at blodsukkeret svinger, både for personer med og uten diabetes. Hvordan kan blodsukkerskolen hjelpe akkurat deg til å få mer overskudd og energi i hverdagen?

Dette kurset, ledet av Primal-Helsecoach Patrik Hakanen, kombinerer informasjon, undervisning, diskusjon og øvelser for å danne et grunnlag for deg til å ta kontroll over blodsukkeret ditt - som igjen vil påvirke ditt energinivå i hverdagen.

Oppstart 6. september. Early-bird pris ved påmelding innen 29. august. !

Les mer og meld deg på via Patrik Hakanens nettsider www.primalhelsecoach.no

Anette Barstad og Unik Helse holder sesongens første workshop på Room4, lørdag 1. september.

Dette blir en inspirerende lørdag med kreativitet i fokus! Hvorfor er dette viktig for vår helse, hva hemmer/fremmer, og hvordan kan kreative uttrykk fungere som stressredusering.

Vi ser nærmere på tema, i kombinasjon med en Yoga/Pust time. I tillegg har Anette med egne bilder til inspirasjon slik du kan få la pust & farger inspirere/bevege. Pris kr 390,-

Les mer om eventet ved å klikke her

Påmelding innen 18. aug til post@unikhelse.no

Velkommen til en ny sesong hos Room4! En sesong med kunnskap og veiledning til å avspenne, styrke og kjenne energi og velbehag i kropp og sinn.

Overgangen fra sommerferie til hverdag kan vere tøff. Men det er også en anledning til å etablere gode rutiner. På Room4 har vi flere kurs som kan bistå. Renate og Ann Iren tilbyr fra starten av september ulike yogakurs som kan gi deg energi, men også ro til å lande og bli bevisst dine prioriteringer, eller et behov for å foreta noen. Renate har også kurs for vordende og nybakte mødre. Hanne tilbyr styrkende PilatesPluss, og Patrik starter opp Blodsukkerskolen - et 4 ukers helsekurs som gir veiledning relatert til kosthold, mosjon, stress og restitusjon.

Finn et kurs som passer for deg under kommende kurs på våre nettsider

Sommeren er en rolig tid på Room4. Vi tar har tatt ferie og nyter denne vakre sommaren til det fulle.  

Sakte, men sikkert nærmer høsten seg, og da skal vi igjen skape rom for tilstedeværelse i pust og bevegelse på Room4. Yogakursene er nå lagt ut på nettsiden, og etterhvert kommer også informasjon om Blodsukkerskolen - 4 ukers helsekurs ved Patrik Hakkanen, Pilates, og ulike helgearrangement. 

Om du er på nett på dagen, og vil sikre deg rabattert pris på yogakurs,  så er det early-bird pris på yogakurs til og med 1. aug. 

Velkommen til en lun høst på Room4.

26. mai for vi besøk av Karen Rosenberg Olsen på Room4. Ho vil halde ein fin workshop dedikert til dei evig fascinerande chakrapunkta.

I workshopen vil du:
-lære om kvart chakrapunkt, i balanse og ubalanse
-praktisere yoga og meditasjon spesialdesigna for å omfavne og balansere chakrapunkta

Workshopen inngår i Karens workshopserie «embrace & balance», der idéen er å lære om og anerkjenne den me er og opne opp for den visdommen som ligger i oss. 

Workshop'en passar alle nivå. Karen tilrettelegg.

Du finn meir info under Workshop & Events på våre nettsider

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Rom for endring i 2019

19.11.2018

1/3
Please reload

Siste innlegg

November 19, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags