KLASSISK MASSASJE

 

Muskulering/ muskelterapi

1. konsultasjon: består mye av anamnese og testing for å kartlegge hvilke muskler/ muskelgrupper som trenger behandlingen. Muskulering er en spesifikk behandlingsform der hver muskel eller muskelgruppe behandles hver for seg. Det er en behandlingsform, med muskelmassasje og muskeltøyning. Muskeltøyningen bidrar til å løse muskelspenninger, minske ømhet i muskulaturen, tøye bindevevskomponenter, forbedre muskelens koordinasjon og prestasjon, øke muskelfleksibiliteten og muskelkraften. Denne behandlingsformen kan  anvendes forebyggende eller som terapi i de tilfeller hvor muskulaturen/ bevegelsesapparatet har vært utsatt for visse skader/ sykdommer.

 

Avspennende velvære-/ friskvernmassasje

Denne massasjen har fokus på helse og velvære ved å forebygge og løse opp i anspent muskulatur. Målet er å ivareta helsen ved å dempe stress, forebygge sykdom, frigjøre energi, bidra til større arbeidskapasitet og bedre balanse. Avspennende friskvern-massasje vektlegger avspenning ved myke og lette grep, basert på den tradisjonelle klassiske massasje. En avspennende friskvernmassasje. Effekt: fjerne muskelspenninger, tretthet, få bedre bevegelighet, ro, smidighet og økt velvære.

 

Klassisk, svensk massasje

Løser opp i spenninger, som eksempelvis kan oppstå ved kroppslige skader, dårlig arbeidsstilling og stress. Spenninger setter seg ofte i kroppen og kan vise seg i plager/ symptomer/ ubehag som smerter i rygg, hode, skuldrer, nakke hofter og knær. Den klassiske massasjen utøves ved rytmisk, målrettet knaing og trekking av musklene. Klassisk, svensk, massasje varer alt i fra 25- 70 minutter, etter eget ønske. Dette påvirker blodsirkulasjonen i hele kroppen, musklene blir smidigere og mer elastiske.

 

Segmentmassasje

Dette er en kraftig forebyggende, tørr(utføres uten krem/olje) bindevevsmassasje. Massasjen utføres i hovedsak på ryggen, langs ryggraden og varer i ca 15-20 minutter i sin helhet. Den stimulerer segmenter og spinalnerver langsryggsøylen, og innvirker positivt på det parasympatiske nervesystemet, den delen av nervesystemet som står for ro og hvile. Segmentmassasjen har gunstig effekt ved stress, hodepine og søvneproblemer og kan med fordel kombineres med muskulering/ muskelterapi eller klassisk svensk massasje. ​

Koppingmassasje

Dette er en dyptgående massasje, som brukes på områder med stiv muskulatur. Det er en effektfull massasje. Først brukes gummikopper som skaper et undertrykk som stimulerer blodsirkulasjonen, deretter utøves massasje på området. Denne formen for kopping medfører ikke ubehag, men på grunn av den kraftfulle effekten utøves den med respekt og forsiktighet og egner seg ikke for gravide, personer med nedsatt/ lav allmenntilstand eller som har psykiske lidelser. 

Klassisk svensk massasje i ulike former

Priser:60 minutt klassisk massasje koster kr 650.

Ved kjøp av 5 timer a 60 minutt, rabattpris kr 3000.

 

For bestilling, ta kontakt med Renate på tlf 414 25 601, eller klikk her: