BEHANDLINGER 

KLASSISK MASSASJE

Løser opp i spenninger, som eksempelvis kan oppstå ved kroppslige skader, dårlig arbeidsstilling og stress. Spenninger setter seg ofte i kroppen og kan vise seg i plager/ symptomer/ ubehag som smerter i rygg, hode, skuldrer, nakke hofter og knær.

 

Den klassiske massasjen utøves ved rytmisk, målrettet knaing og trekking av musklene. Klassisk, svensk, massasje varer alt i fra 25- 70 minutter, etter eget ønske. Dette påvirker blodsirkulasjonen i hele kroppen, musklene blir smidigere og mer elastiske.

 

LES MER..

 

Renate Vågnes tilbyr Klassisk Massasje

Ta kontakt på 414 25 601

 

ROSENMETODEN

Rosenmetoden er en kroppsbehandling som kan føre til dyp avspenning og bevisstgjøring.

 

Rosenmetoden er utviklet fra erfaringen om at vi ubevisst spenner muskler i kroppen for å holde følelser tilbake. På sikt kan dette føre til begrenset pust, kroniske muskelspenninger og smerte. I behandlingen benytter terapeuten en myk og direkte berøring.

 

LES MER..
 

Hanne Sandanger tilbyr Rosenbehandling

Ta kontakt på: 913 93 805

 

 

 

THAI YOGA MASSASJE

Thai yoga massasje kombinerer teknikker fra akupressur og yoga. Det sies at å få thai yogamassasje er som å gjøre yogaøvelser uten anstrengelser og samtidig mottar akupressur behandling.

 

Thai yoga massasje utføres på en matte eller madrass på gulvet med klær på. Massasjen stimulerer nervesystemet, den parasympatiske delen, og en opplever ofte en rolig og avslappet følelse i etterkant

 

LES MER..
 

Ann Iren Glimsdal tilbyr Thai Yoga Massasje

Ta kontakt på: 95 75 72 75

 

 

 

  • Facebook Social Icon
  • Grey Instagram Icon

BEVEGELSE & RO  -  LEK & ALVOR  -  LATTER & GRÅT  -  ALENETID & FELLESSKAP - LIVET ROMMER ALT

 

www.room4.no

 

Tollbugata 8, 6002 Ålesund

Nettsider utarbeidet  av AROGA AS